Kwaliteit sinds 1986

Al twee generaties lang vertrouwd

onze visie

Auto van Dijk is een familiebedrijf sinds 1986. actief in het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s.

We leveren en leveren en onderhouden al 35 jaar auto’s in ons familiebedrijf. Dit alles doen we op de een hoge kwaliteit. “Ouderwetse kwaliteit voor een internetprijs!” Elke auto leveren we af volgens de wensen van jou als klant. Trekhaak? Navigatiesysteem? Geen probleem!

Het onderhoud aan je auto doen we ook op dit zeer gunstige prijs-kwaliteits-niveau. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring. Jouw auto is bij hun in goede handen. Niemand houdt van nare verrassingen achteraf, je krijgt altijd vooraf een prijsopgave van ons.

vertrouwd en helder

Auto van Dijk is al 35 jaar te vinden in Klazienaveen, in Drenthe. Klanten uit heel Nederland weten ons door onze werkwijze te vinden.

De korte lijnen in ons familie-bedrijf zorgen voor een duidelijk en goed overleg met onze klanten. Het werkt erg prettig, snel en efficiënt. Auto’s leveren we voor de bodem-internet-prijs, wil je ook garantie of een beurt? Kies dan voor één van de afleveringspakketten. Zo kies je zelf hoe je jouw auto afgeleverd wilt hebben. Helder!

Ook voor reparatie’s en onderhoud kan je bij ons terecht. Doordat we werken met de nieuwste diagnose-apparatuur en onze ervaren monteurs die goed opgeleid zijn, is jouw auto bij ons in goede handen. Wil je vooraf eerst prijsopgave? Dan regelen we dat.

onze garantie

  1. Volledig nagekeken auto’s
  2. Eerlijke beschrijving
  3. Transparante prijs
  4. Kloppende kilometers
  5. Bovag keurmerk
  6. Onderhoud, reparatie en APK
  7. 100% merkonafhankelijk
  8. 24/7 pechhulp