Betrouwbare en voordelige APK keuring

Altijd de beste service en een scherpe prijs

Vaste klant?

Als vaste klant krijgt u bij aankoop of onderhoud een klantenpas. Met deze pas heeft u de volgende voordelen:

  • Gratis APK
  • Gratis pechhulp, 24/7 in heel Europa i.c.m.voorgeschreven onderhoudsbeurt
  • Gratis haal- en brengservice (binnen een straal van 50 km)
  • Leenauto bij reparatie en onderhoud
  • Gratis montage van ruitenwisserbladen en accu’s
  • Gratis controle van vloeistoffen en banden
  • Gratis winter- en zomercheck van uw auto

Betrouwbare en voordelige keuring bij Auto van Dijk

Ben je opzoek naar een betrouwbaar en voordelig adres om je auto APK keuring te laten uitvoeren? Bij Auto van Dijk ben je aan het juiste adres en altijd verzekerd van de beste service tegen een scherpe prijs. Je kunt altijd bij ons terecht.

Onze monteurs doen niets liever dan met passie hun vak uitvoeren. Mocht het tijdens de APK keuring blijken dat een reparatie noodzakelijk is dan ontvang je vooraf een prijsopgave. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Bij Auto van Dijk is je auto in veilige handen.

Wat is een APK keuring

APK keuring, ofwel Algemene Periodieke Keuring. Een moment door de overheid ingesteld om te controleren of je auto nog wel verkeersveilig is, of de juiste manier geregistreerd staat en of deze nog voldoet aan de milieunormen. Je bent verplicht om je auto één keer per jaar te laten keuren (afhankelijk van de leeftijd van de auto). Zo weet je ook zeker dat je veilig rijdt. Mochten er tussentijds problemen zijn, bij Auto van Dijk kun je ook altijd terecht voor reparaties en tussentijdse checks. Let er wel op dat een APK keuring altijd een momentopname is, regelmatige controle en goed onderhoud blijven belangrijk, ook als je auto een geldig APK keuring heeft.

Voorkom boetes, laat je auto op tijd APK keuren

Als je auto geen geldige APK keuring meer heeft riskeer je de kans een boete te krijgen. Dit kun je voorkomen door op tijd je auto te laten keuren. Op het keuringsrapport kun je zien tot wanneer je huidige keuring geldig is en wanneer het dus tijd is contact op te nemen met Auto van Dijk. Neem bij het keuren altijd je kentekenbewijs mee, na afloop van de keuring krijg je een nieuw keuringsrapport. Hierop worden niet alleen de reparatie- en eventuele afkeurpunten aangegeven maar ook de adviespunten. Wanneer je de keuring combineert met een grote of kleine beurt weet je zeker dat je veilig en vertrouwd onderweg bent.